DOBRO DOŠLI U MINT HOTEL

Hotel Mint **** je hotel u porodičnom vlasništvu koji nudi savršenu mešavinu savremenog stila i tradicionalne udobnosti. Naša usluga je izgrađena oko ideje da pružimo potpuni ugođaj poslovnim putnicima, sa ličnim pečatom koji je karakterističan za srpsko gostoprimstvo. Jednostavno rečeno, garantujemo da ćete teško naći udobniji smeštaj u Beogradu po ovim cenama.

VAŠA LIČNA OAZA U BEOGRADU

Lokacija

Senjak je kraj grada poznat po parkovima, vilama, ambasadima i nekim od bolje čuvanih gradskih tajni, kao što su udobn, ušuškani i kafići sa prijatnim baštama ili najbolji kineski restoran u gradu.

Sobe

U hotelskoj ponudi su single, queen, twin i triple sobe, za pušače i nepušače. Kućni ljubimci su dobrodošli. Sve sobe su prostrane, sa elegantnim enterijerom i prirodnim osvetljenjem, besplatnim Wi-Fi internetomi kablovskim programom, flat-screen TV-om, sefom, kupatilom i mini barom.

Mint restoran i konferencijska sala

Doručak se služi u restoranu 06 do 10 časova, dok je bar otvoren do 13:30 časova. Prostor restorana je osmišljen tako da se jednostavno adaptira u salu za poslovne sastanke, seminare, radionice i prezentacije za do 25 osoba.

Radno vreme recepcije 24 časa. 24-časovni video nadzor. Besplatan parking. Doručak uključen u cenu. Govorimo srpski, engleski i ruski.
Standard single room

Standardna jednokrevetna soba

Detaljnije
Queen Room

Queen Size krevet

Detaljnije
Twin Room

Dva udobna, produžena kreveta za jednu osobu

Detaljnije
Triple Room

Dva udobna, produžena kreveta za jednu osobu i dodatnim kaučem

Detaljnije
Comfort Room

Queen Size krevet

Detaljnije